VOM Taste

TASTE-sarja sisältää tuotteita, jotka ovat pääosin tietystä eläimestä. Tämän sarjan tuotteet soveltuvat hyvin lisukkeeksi, sekoitettuna kuivaruokaan tai ainesosana oman raakaruokaseoksen teossa. Jokaisessa tuotteessa on mukana vitamiini- ja mineraalilisäseos, ja siten sarjan ruokaa voi käyttää hetkellisenä täysravintona joissakin tilanteissa, esimerkiksi selvitettäessä ruoka-aineallergioita. Sarja sisältää neljä makua: 100% kana, 100% lammas, 100% nauta ja 100% naudan teurasjäänteet. Tähän tuotesarjaan on tulossa lisää tuotteita, joten seuraa sivustoamme tai käy tarkistamassa paikallisen kauppiaan pakastinallas. Tuotteet, joissa ei luonnostaan tule mukana luuta, sisältävät lisättyä kalsiumia.

vom logo

Pelkkä kana on ollut tuotteenamme jo pitkään, ja on hyvin suosittu tuote. Kana soveltuu raaka-aineena parhaiten täysruuaksi, sillä kana sisältää runsaasti proteiinia ja omaa hyvän aminohappoprofiilin. 100% kana ei myöskään tuoksu vahvasti ja on siten hyvä herkkutuote.

VOM Taste kylling
Proteiini15 %
Rasva18 %
Hiilihydraatit0 %
Kuiva-aineet37-38 %
Hiili5 %
Kalsium1 %
Fosfori0,6 %
Energia*2200 kcal
Energia Rasvasta73 %
Energia Proteiinista27 %

Lammas on uusi tuotteemme ja sisältää lampaan pötsiä, sisäelimiä ja lihaleikkeitä. Tuotteen maku on hyvä, ja tämä tuote onkin varma voittaja maun puolesta, jos koiraltasi kysytään.

VOM Taste Lam
Proteiini14 %
Rasva15 %
Hiilihydraatit0 %
Kuiva-aineet24-26 %
Hiili3 %
Kalsium0,7 %
Fosfori0,4 %
Energia*1900 kcal
Energia Rasvasta71 %
Energia Proteiinista29 %

VOM-sarja

ACTIVE

TASTE

DIGESTIVE

PUPPY

ORGANIC

KATTEMAT