VOM Active

ACTIVE-sarja on ykkösvalinta, jos haluat ruokkia koirasi kokonaan raakaruoalla. Tuotteet on suunniteltu kokonaisvaltaiseksi ruokavalioksi normaaleille, terveille ja täysikasvuisille koirille, joiden aktiivisuus on keskimääräisellä tai korkealla tasolla. Sarjassa on kolme erilaista seosta. ACTIVE-sarjan tuotteita voidaan käyttää myös lisäruokana tai lisättynä kuivaruokaan, tai jopa muihin kosteisiin ruokiin.

vom logo

ACTIVE Koiran Täysravinto, jota kutsutaan myös nimellä (no.33), on meidän korkealaatuisin perusruokamme. Tämä ja ACTIVE Koiran Täysravinto Lohella ovat suosituimmat sekoituksemme. Ruoka pohjautuu kanan raaka-aineisiin, johon on lisättynä porsaan ja naudan raaka-aineita. Jos koirasi tarvitsee lisää energiaa, kasvatat vain päiväannoksen kokoa.

Proteiini15 %
Rasva19 %
Hiilihydraatit0 %
Kuiva aine35-39 %
Tuhka5 %
Kalsium0,9 %
Fosfori0,6 %
Kokonaisenergia2300 kcal/kg
Energia rasvasta74 %
Energia proteiinista26 %

ACTIVE Täysravinto lohen kanssa tunnettiin aiemmin myös nimellä (no 25),  johon on kanan, sian ja naudanlihan lisäksi lisätty lohta. Tämä antaa entistä laajemman rasvahappoprofiilin ja korkean tason tärkeitä omega-3-rasvahappoja DHA:ta ja EPA:ta. ACTIVE Lohella  on hieman rasvaisempi ja sopii useimmille koirille. Jos sinulla on ylipainoinen koira, voit harkita muita seoksia, kuten proteiinipitoista ACTIVE-sarjan täysravintoa tai DIGESTIVEä.

Proteiini15 %
Rasva20 %
Hiilihydraatit0 %
Kuiva aine35-39 %
Tuhka5 %
Kalsium0,9 %
Fosfori0,6 %
Kokonaisenergia2400 kcal
Energia rasvasta75 %
Energia proteiinista25 %

ACTIVE Proteiinipitoista täysrehua kutsuttiin aiemmin nimellä Sprint. Tässä seoksessa on vähän enemmän proteiinia, mutta huomattavasti vähemmän rasvaa. Tämän tuotteen kaloreista 32 % tulee proteiinista. Tämä on todella hyvä ruoka, aktiivisille paljon liikkuville koirille jotka eivät kuitenkaan tarvitse lisäenergiaa rasvasta. Active Proteiinilisällä varmistaa lihaskasvun metsästyksessä tai loukkaantumisen jälkeen. Koska ruoassa on alhaisempi kaloripitoisuus kuin kahdessa muussa ACTIVE-sekoituksessa, se voi olla hyvä valinta ylipainoiselle koiralle. Tuote sisältää kanaa, naudan mahaa, naudanmaksaa, lohta ja munia.

Proteiini16 %
Rasva15 %
Hiilihydraatit0 %
Kuiva aine33-35 %
Tuhka5 %
Kalsium0,9 %
Fosfori0,6 %
Kokonaisenergia2000 kcal
Energia rasvasta68 %
Energia proteiinista32 %

VOM-sarja

ACTIVE

Käytännöllisiä lihapullia joita on helppa annostella. Jokainen lihapulla painaa n.20 gramma

TASTE

DIGESTIVE

PUPPY

Käytännöllisiä lihapullia joita on helppa annostella. Jokainen lihapulla painaa n.20 gramma

KATTEMAT