Tuotteet

VOM-sarjan tuotteet ovat Norjassa valmistettuja raakaruokia. Käyttämämme raaka-aineet tulevat ainoastaan norjalaisilta tarkastetuilta toimittajilta, jotka ovat hyväksytty myös ihmisten ruoka-aineiden toimittajiksi.

Norjalaisten raaka-ainetoimittajien käyttäminen on yksi perusvaatimuksistamme, sillä karjamme ei juuri kanna tauteja.  Karjankasvattajien vaatimukset ovat erittäin tiukat ja edellyttävät eläinten hyvinvointia ja terveyttä. Näin voimme varmistaa, että tuotteemme ovat turvallisia ja terveellisiä.

Lue lisää koirien raakaruoasta

VOM-sarja

VOM-ruokasarja on kehitetty Norjan yliopiston (Norwegian University of Life Sciences) ravintoeksperttien toimesta. Kehittämämme reseptit on itse asiassa löydetty luonnosta, eikä kehitetty laboratoriossa. VOM on koirille tarkoitettua raakaruokaa, joka pohjautuu kanan, karjan ja porsaan sisäelimiin, karjan pötsiin, loheen ja lampaaseen. Tuotannossa käytämme vain tuoreita tai tuorepakastettuja norjalaisia raaka-aineita – mitään ei ole tuotu muualta (paitsi riisi, jota lisätään erityisiin matalan energiatarpeen koiranruokiin tai herkkävatsaisille koirille).

ACTIVE

Käytännöllisiä lihapullia joita on helppa annostella. Jokainen lihapulla painaa n.20 gramma

TASTE

DIGESTIVE

PUPPY

Käytännöllisiä lihapullia joita on helppa annostella. Jokainen lihapulla painaa n.20 gramma

KATTEMAT

Käytännön ohjeita

Tuotteemme eivät ole lämpökäsiteltyjä, eivätkä ne sisällä säilöntäaineita. Täten tuotteemme säilyvyys hyllyssä on rajoittunut, ja se tulee aina säilyttää pakastettuna. Tuotteitamme ei myöskään saa kypsentää.
VOM tuotteet toimitetaan sopivissa pusseissa (560g), jotta voit helposti kaataa oikean määrän lihapullia kuppiin ja sen jälkeen laittaa pussin takaisin pakastimee. Voit myös antaa ruuan koiralle jäisenä, jotta koirasi voi pureskella sitä.
Ruuat ovat myös saatavilla makkaroina (500g). Makkarat voidaan säilyttää avattuna jääkaapissa 2-3 päivää. Jos haluat jakaa makkaran nopeasti, voit asettaa avaamattoman makkaran kylmään veteen suoraan pakastimesta.
On tärkeää varmistaa, että käsittelet tuotteita hygieenisesti, kun annat VOM-ruokaa koirallesi. Älä jätä lihaa huonelämpötilaan tai anna sen koskea muita elintarvikkeita. Pese kätesi ja välineet, sekä koiran ruokakuppi annoksen jälkeen. Älä jätä ruokaa kuppiin seisomaan.

Hyvä tietää

– Vom og Hundemat -tuotteiden sekoitus kuivaruokiin
VOM-tuotteet sisältävät enemmän vettä (luonnollista, ei lisättyä) ja enemmän rasvaa kuin kuivaruoka.
Koiranruokamme sisältää vain eläinperäisiä proteiineja eikä lainkaan hiilihydraatteja (paitsi DIGESTIVE). Kuivaruokamme sisältää kuitenkin kasvisproteiinia.
Vom og Hundemat -sarjan proteiinipitoisuus, prosentteina imeytyneestä energiasta, on yhtäsuuri kuin kuivaruuassa (yleensä 24-32%). Kun sekoitat kuivaruokaa VOM-sarjan tuotteisiin, kokonaisrasvapitoisuus kasvaa, hiilihydraattipitoisuus laskee ja proteiinin laatu paranee.
Ruuissamme on lähes sama mineraali- ja vitamiinipitoisuus kuin kuivaruuissa, joten jos sekoitat kuivaruokaa ja VOM-sarjan tuotteita, ei mineraali- ja vitamiinitasoihin tule merkittävää muutosta.

MUUT TUOTTEET

Veripulveri

Veripulveri on kuivattua verta ja sisältää 90% proteiinia. Siinä on myös rautaa (3g/kg). Veripulveri on voimakkaan makuinen ja saatavilla 1/2kg pakkauskoossa.