Tietoa meistä

Magne Østby startet VOM og hundemat.

Yrityksemme tarina alkoi vuosia sitten, kun tuttavani pyysi minulta apua koiransa ruokintaan. Hänen koiransa ei suostunut syömään mitään markkinoilla saatavilla olevista koiranruuista, ja tuttavani oli huolissaan koiran ravitsemustarpeiden täyttämisestä. Olen ammatiltani teurastaja ja makkarantekijä, joten kehittelin tuttavani koiralle ruokia kalasta ja tuoreesta, raa’asta lihasta. Ja koirahan söi! Hyvän ravitsemuksen myötä koiran kunto parani ja siitä palautui terve, hyvin ravittu koira.
Hieman tämän jälkeen sain toisen yhteydenoton – tällä kertaa koiravaljakkoyhdistykseltä. Koiravaljakon koirat tarvitsevat hyvää ravitsemusta, jolla katetaan kaikki rasituksen mukanaan tuomat tarpeet. Koiravaljakkoyhdistys toivoi löytävänsä koirillensa parempaa ja ravitsevampaa ruokaa varmistaakseen näiden erinomaisen suorituskyvyn. Vastasin pyyntöön, ja vuonna 2003 Robert Sørlie voitti maailman pisimmän koiravaljakkokisan – koirien ravintona Vom og Hundemat. Kyseessä on 1800 km pitkä ’Itaroid’, joka sijoittuu Alaskaan. Nykyään suurin osa maailman parhaista koiravaljakkotiimeistä kuuluu asiakaskuntaamme, kuten myös lukuisat muut aktiivisesti koiraurheiluun osallistuvat tahot.
Ruuan valmistus alkoi alunperin täällä omassa keittiössämme, Trøgstad:n farmillamme. Edelleen tuotamme ruokamme täällä farmillamme, nykyään tosin täysin uudessa ja modernissa tehtaassamme.

Tuotanto

Tuottaa koirille ruokaa, jota koirat luonnostaan syövät – ei sen enempää tai sen vähempää. Yksinkertaisesti parasta ruokaa koirille.

Yksinkertaistaa koiranruokakategoriaa luomalla koirille parasta mahdollista ruokaa, ilman kompromisseja. Luoda koirallesi parhaiten sopivaa ruokaa – riippumatta koiran iästä, rodusta, tai lajista.

Uskomme, että avoimuus ja rehellisyys ovat menestyksen avaimet.
Pidämme lupauksemme ja toimimme sanojemme mukaisesti.
Pyrimme olemaan ylpeitä kaikesta mitä teemme – työstämme, tuotteistamme ja työntekijöistämme.
Kuka tahansa voi tehdä virheitä, mutta meistä ei ole hyväksyttävää syyttää siitä muita tai yrittää peitellä sitä.

Luottamus, molemminpuolinen kunnioitus ja nöyryys

Luottamus on meille uskomista toisen hyviin aikeisiin. Aloitamme jokaisen päivän uskomalla siihen, että kaikki mitä toinen tekee tai sanoo pohjautuu hänen pyrkimykseensä toimia oikein ja hyvin.
Jokainen menestyvä yhteistyö alkaa molemmin puoleisesta kunnioituksesta. Kunnioituksesta ihmisiin, eläimiin, tehtäviin ja haasteisiin sekä kunnioituksesta jokaisen osaamiseen, rahaan ja aikaan.
Jokaisella meistä on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia ja aina useampi tie johtaa maaliin.

Haasteiden lähestyminen nöyrästi on mielestämme hyvä tapa kaikessa yhteistyössä, kuten myös kyky kuunnella.

Kuuntelevien viisauksia pitäisi kuunnella.

Todellista ennakkoluulottomuutta ja ammattitaitoa

Me arvostamme suuresti korkeaa ammattitaitoa sekä vahvaa eettistä toimintaa. Kaikki toimintamme on eettistä ja ammattitaitoista, liittyi se sitten ihmissuhteisiin, eläimiin, toimittajiin, asiakkaisiin tai kehen tahansa, jonka kanssa teemme kauppaa tai yhteistyötä.
Me emme tee kompromisseja tai valitse oikoteitä, jotka voisivat vaarantaa meidän huippulaatumme, brändiämme tai mainettamme.

Tavoitteemme

Yrityksemme on kasvanut vahvasti, ja uskomme että se johtuu siitä, että sekä koirien omistajat että koirat itse pitävät tuotteestamme. Meillä on ollut aina vain yksi tavoite koko yritykselle – työskennellä kovasti joka päivä, jotta voimme tehdä parasta ruokaa koirille. Ja samaa tulemme tekemään myös huomenna, ylihuomenna ja tulevaisuudessa.

Myyntiluvut

Laatumme ja siitä syntyvä luottamus yritystämme kohtaan on vienyt meidät pitkälle Trøgstadista ja Norjasta – ilman että olemme edes suunnitelleet laajentumista.
Tällä hetkellä viemme huippulaadukasta koiranruokaamme laatutietoisille koiraihmisille Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Koiranruokamme on tehty ainoastaan norjalaisista raaka-aineista ja ilman lisäaineita.

Me emme ikinä vaaranna tuotteemme laatua tekemällä kompromisseja – emme vaikka se lisäisi myyntiä tai kasvua tai tuottavuutta.

Johto


Ollaksesi paras sinun ei tarvitse olla suurin ja mahtavin yritys insinööreineen ja suunnittelijoineen. Vuosien kokemus ja maalaisjärki voi viedä sinut pitkälle. Mutta sinun pitää rakastaa koiria ja omata aito innostus ja kiinnostus koirien parhaaksi, jos aiot tuottaa parasta mahdollista koiran ruokaa. Ja tämä on se kaikkein tärkein asia, jota vaadimme kaikilta työntekijöiltämme.