Tuotanto

Ihmisten ruuan valmistusta koskevat tiukat vaatimukset liittyen laadunvalvontaan, puhtauteen ja hygieniaan. Meidän mielestämme samat tiukat vaatimukset soveltuvat myös koiran ruuan valmistukseen, joten sovellamme itse tuotannossamme samoja periaatteita. Sovellamme tiukkoja vaatimuksia läpi koko tuotevalmistusprosessin; raaka-aineiden hankinnasta alkaen ja päättyen jälleenmyyjän kauppaan. Lisäksi Vom og Hundemat on luonut erittäin hyvin toimivan suhteen Norjan yliopiston kanssa, ja yliopisto on toteuttanut useita tutkimuksia hygieniasta ja ravintoarvoista tuotannossamme. Itse teemme myös sisäisiä testauksia ja analyysejä, ja tämän lisäksi Norjan Elintarvikeviranomaiset arvioivat toimintaamme säännöllisesti. Näillä eri toimenpiteillä voimme varmistaa, että toimimme koko ajan oikein ja korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Elintarvikeviranomaiset ovatkin tervetulleita suorittamaan tarkastuksen meille koska tahansa.

vom logo

Raaka-aineet

Kaikki käyttämämme raaka-aineet tulevat Norjasta. Se on aina ollut näin ja tulee aina olemaan näin. Meillä on hyvät ja toimivat kauppasuhteet monien norjalaisten teurastamojen kanssa, niin merellä kuin maalla. Meillä on myös hyvin tiukat vaatimukset toimittajiamme kohtaan, ja tämän lisäksi myös kehitämme toimintamalleja yhdessä heidän kanssaan, jotta voimme varmistaa raaka-aineidemme korkean laadun.

Kuljetukset Trøgstadiin

Raaka-aineet jäädytetään teurastamoissa ja toimitetaan suoraan tuotantolaitoksellemme Trøgstadiin. Kana ja lohi ovat paikallisten laitosten kyseisen päivän tuotteita ja toimitetaan suoraan meidän pakkasvarastoomme. Varaston lämpötila on -20°C.

Tuotanto

Jäädytetyt raaka-aineet toimitetaan tuotantolinjoillemme suoraan pakkasvarastostamme. Ensiksi raaka-aineet sulatetaan ja niistä otetaan näytteet, jotta voidaan varmistaa korkeiden laatuvaatimustemme täyttyminen. Seuraavaksi raaka-aineet punnitaan, jotta voimme varmistaa tuotteen oikean sekoitussuhteen ja oikean maun.
Reseptimme on suunniteltu niin, että koirat saavat kaikki tarvittavat ravintoaineet. Varmistamme huolellisesti, että tuotteemme energiapitoisuus koostuu proteiinista ja rasvoista oikeassa suhteessa ja että koiran mineraali- ja vitamiinivaatimukset täyttyvät.
Koko tuotannon ajan niin raaka-aineita kuin valmiita tuotteitakin valvotaan huolellisesti ammattitaitoisen henkilöstön toimesta. Kaikki tuotantoerät rekisteröidään ja niistä otetaan näytteet, jotta jokaista erää voidaan seurata. Sekoitukset lähetetään myös säännöllisesti analyysiin, jossa voidaan tarkistaa sekä kemiallinen koostumus että bakteerit.

Varastointi

Valmiit tuotteet paketoidaan ja siirretään suoraan tuotantolinjalta lähettämön pakkasvarastorakennukseen. Kokonaisvalmistusaika raaka-aineista valmiiseen tuotteeseen on noin 30 minuuttia.

Har du spørsmål om vår produksjonsprosess?

Ta kontakt med oss.