VOM Active

ACTIVE-sarja on ykkösvalinta, jos haluat ruokkia koirasi kokonaan raakaruoalla. Tuotteet on suunniteltu kokonaisvaltaiseksi ruokavalioksi normaaleille, terveille ja täysikasvuisille koirille, joiden aktiivisuus on keskimääräisellä tai korkealla tasolla. Sarjassa on kolme erilaista seosta. ACTIVE-sarjan tuotteita voidaan käyttää myös lisäruokana tai lisättynä kuivaruokaan, tai jopa muihin kosteisiin ruokiin.

vom logo

ACTIVE Koiran Täysravinto, jota kutsutaan myös nimellä (no.33), on meidän korkealaatuinen perusruokamme. Tämä ja meidän ACTIVE Koiran Täysravinto Lohella ovat suosituimmat sekoituksemme. Ruoka pohjautuu kanan raaka-aineisiin, johon on lisättynä porsaan ja naudan raaka-aineita. Jos koirasi tarvitsee lisää energiaa, kasvatat vain päiväannoksen kokoa.

VOM Active fullfor
Proteiinia 15 %
Rasvaa 19 %
Hiilihydraatteja 0 %
Kuiva-aineita 35-39 %
Hiiltä 5 %
Kalsiumia 0,9 %
Fosforia 0,6 %
Energia* 2300 kcal
Energia Rasvasta 74 %
Energia Proteiinista 26 %

Tämä Active Koiran Täysravinto Lohella -sekoitus, jota kutsutaan myös nimellä (no. 25), on tehty pääosin lohesta ja kanasta. Siihen on sekoitettu naudan ja porsaan sisäelimiä ja lihaleikkeitä. Näin saamme aikaiseksi vielä laajemman rasvahappoprofiilin ja korkean määrän tärkeää Omega-3 rasvahappoa (DHA ja EPA). Näin ollen Active Koiran Täysravinto Lohella ei suinkaan ole paljon rasvaisempi ruoka, vaan itse asiassa juuri oikea ruoka useille koirille. Jos koirasi on ylipainoinen, kannattaa harkita runsasproteiinista Koiran Täysravintoa ACTIVE-sarjasta tai DIGESTIVE-tuotteita.

VOM Active fullfor med Laks
Proteiini 15 %
Rasva 20 %
Hiilihydraatit 0 %
Kuiva-aineet 35-39 %
Hiili 5 %
Kalsium 0,9 %
Fosfori 0,6 %
Energia 2400 kcal
Energia Rasvasta 75 %
Energia Proteiinista 25 %

ACTIVE Proteiinirikas Koiran Täysravinto (aiemmin kutsuttu nimellä Sprint) sisältää vähän enemmän proteiinia, mutta merkittävästi vähemmän rasvaa. Energiajaon osalta 32% kaloreista tulee proteiinista. Tämä ruoka on juuri sopiva koirille, jotka treenaavat, mutta joille ei ole tarkoitus tarjota suurta energiamäärää. Ruoka vahvistaa lihaskasvua treenijaksolla metsästyskauteen tai esimerkiksi onnettomuudesta toipuessa. Ruuan kaloritiheys on alhaisempi kuin kahdessa muussa ACTIVE-sarjan tuotteessamme, ja tuote on siten yksi hyvä vaihtoehto myös ylipainoiselle koiralle. Sekoitus sisältää kanaa, lohta, nautaa ja härän maksaa sekä munia.

VOM Active proteinrikt fullfor
Proteiinia 16 %
Rasvaa 15 %
Hiilihydraatit 0 %
Kuiva-aineet 33-35 %
Hiili 5 %
Kalsium 0,9 %
Fosfori 0,6 %
Energia* 2000 kcal
Energia Rasvasta 68 %
Energia Proteiinista 32 %

VOM-sarja

ACTIVE

TASTE

DIGESTIVE

PUPPY

ORGANIC

KATTEMAT